3 gouden tips waarom fruit op werk een goed idee is

Voel je jezelf verantwoordelijk voor de gezondheid van je personeel? Uiteraard moet jouw personeel er zelf voor zorgen dat ze enigszins een gezonde levensstijl aanhouden. Jij bent daar zelf natuurlijk niet echt verantwoordelijk voor. Wel kan je ze gezonde keuzes bieden binnen je bedrijf. Mede daarom is fruit op het werk een opkomende verbetering geworden. Je personeel krijgt zo de mogelijkheid om voor gezonde opties te kiezen binnen jouw organisatie. Dit maakt jou een echte eindbaas!

#1 – Gezondheid

De eerste gouden tip is natuurlijk dat je jouw personeel de keuze geeft om hun gezondheid op te krikken. Daarnaast kan jij als baas zijnde ze een keuze geven. Broodje kroket in de pauze of tussendoor lekker wat hapjes aan fruit binnen krijgen. Je kan niemand verplichten om hier gebruik van te maken maar je geeft ze wel de keuze.

#2 – Lekkere snack

Fruit is gewoon een heerlijke lekker snack voor tussendoor. Het risico op het graaien naar een ongezonde snack loop je altijd. Maar als je kan kiezen tussen een lekkere appel of banaan en je daarna even goed vol te voelen is toch veel fijner? Je personeel zal zich super fijn voelen als je dit eens zou uitproberen.

#3 – Verschillende soorten fruit

Iedere smaak is weer anders. Je ene collega wilt graag een banaantje en de ander wilt liever druifjes. Een fruitbox zorgt ervoor dat je verschillende keuzes voorgeschoteld krijgt. Hoe lekker is dat wel niet? Je kan gewoon kiezen tussen een van je favoriete stukken fruit. In de zomer krijg je weer andere opties dan in de winter. Dit maakt het daarnaast nog eens leuk om te experimeteren.

Fruit op werk

Als je fruit op het werk wilt kan je of je baas aanschieten of als je zelf baas bent deze keuze maken. Wij maken hier al gebruik van en zijn er super blij mee.