Kantoorruimte Rotterdam uitkiezen

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam? Dan willen we u ten eerste feliciteren met deze volgende stap voor uw bedrijf! Daarnaast helpen we u graag bij het kiezen van de nieuwe locatie. Daartoe zijn er drie vragen die u zichzelf het beste kunt stellen. Op basis van de antwoorden op deze vragen kunt u een geschikte locatie zoeken, zodat u straks helemaal op uw plek zit.

Welke uitstraling moet het pand hebben?

Om een geschikte kantoorruimte te kiezen moet u zich allereerst afvragen welke uitstraling u graag zou willen. Kiest u voor een zeer modern pand omdat u een innovatief bedrijf heeft, of zou u juist graag ouder pand willen vanwege de mooie statige gevel? Wanneer u met technologie werkt zou de eerste optie goed passen, wanneer u juist vaak klanten ontvangt zou de tweede een goed idee kunnen zijn.

In het centrum of op een bedrijventerrein?

Zou u graag midden in het centrum van Rotterdam zitten of juist op een bedrijventerrein. Wanneer u bijvoorbeeld ook een werkplaats benut, is het handig om de kantoorruimte daar bij te hebben. Heeft u echter veel jonge medewerkers, dan hebben zij veelal geen auto en is een centrale ligging altijd ideaal. Niet alleen in verband met het openbaar vervoer, maar ook met de zichtbaarheid van uw bedrijf. Denk hier dus goed over na.

Mogelijkheid tot uitbreiding?

U bent al op zoek naar een kantoorruimte, dus we nemen aan dat het op dit moment goed gaat met uw bedrijf. Toch blijft het belangrijk om na te denken over eventuele uitbreiding in de toekomst. Wanneer u over vijf jaar al uit de voegen van het nieuwe pand barst, is het belangrijk dat u kunt uitbreiden. Probeer hier op te letten.

Kiezen

Uiteindelijk kunt u het beste kiezen voor een pand dat goed past bij uw wensen, de antwoorden op deze drie vragen en ook uw onderbuikgevoel. We wensen u veel succes bij het zoeken!