Koop een bril van Blueberry Glasses

Heb je wel is gehoord van het bedrijf dat Blueberry Glasses heet? Zo niet, dan is het zeker eens goed om is te kijken op hun website. Ze verkopen namelijk brillen die je helpen tegen het schadelijke blauwe licht van je beeldscherm. Vooral als je heel lang en heel vaak in de week achter een beeldscherm zit kan dit heel veel voordelen met zich meebrengen voor je. Het lijkt misschien wat onwennig, een bril van Blueberry Glasses, in het begin. Maar je plukt er zeker de vruchten van op lange termijn.

Een beeldschermbril

Blueberry Glasses verkoopt onder andere beeldschermbrillen die je op kantoor kunt dragen. Deze worden zo genoemd omdat ze speciaal gemaakt zijn om je te beschermen tegen het schadelijke licht van een beeldscherm. Deze bril zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld beter in slaap valt in de avond, dat je minder hoofdpijn krijgt naarmate de dag vordert en zorgt voor minder kans op ziektes later. Kortom: dit zijn dus zeer veel belangrijke voordelen die een bril van Blueberry Glasses biedt.

Een gepolariseerde zonnebril

Ook verkoopt Blueberry Glasses speciale zonnebrillen tegen schadelijk blauw licht. Deze worden ook wel gepolariseerde zonnebrillen genoemd. Dit zijn normale zonnebrillen waar een soort van extra bescherming overheen zit. Je ziet er niet heel veel van, dus je loopt niet voor lul, maar je merkt er wel heel veel van. Ook zeker een aanrader voor als de zomer eraan begint te komen!