U wilt uw abonnement op Staatsloterij opzeggen

Als u niet tevreden bent met uw abonnement bij de Staatsloterij, dan kunt u deze laten opzeggen via een automatische opzegbrief. U vindt bijvoorbeeld dat u teveel betaald of dat het gewoon niet meer de interesse wekt die het eerst wel deed. Uw abonnement bij de Staatsloterij opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest. Later in dit artikel gaan wij in op hoe het opzeggen precies werkt. Eerst vertellen we wat meer over de geschiedenis van de Staatsloterij.

Geschiedenis van de staatsloterij

In 1726 is de Staatsloterij officieel ontstaan. Hiermee is het ook de oudste loterij van heel Nederland. De jarenlange ervaring die de Staatsloterij heeft, betekent zelfs dat dit een van de oudste loterijen van de hele wereld is. Nog steeds hoort de Staatsloterij tot de grootste loterijen van Nederland. Iedere 10e van de maand is er een trekking. Ook zijn op Koningsdag, 1 juli en de Oudejaarstrekking. Volop kansen voor iedereen dus om geld te winnen. Daarnaast kun je via automatische abonnementen mee doen waardoor je niet iedere keer een apart lot hoeft te kopen. Dit is ideaal om nooit een loterij mis te lopen uiteraard. Ook zijn er verschillende loten die u kunt kopen. Zo zijn er hele staatsloten, maar ook halve loten.

Hoe werkt het opzeggen?

Kiest u dus voor Staatsloterij opzeggen, kies dan voor de geautomatiseerde brief. Deze neemt alles voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is wat persoonlijke gegevens invullen en de rest wordt voor u geregeld. U hoeft zelfs niet naar de brievenbus om de brief op de post te doen. Ook dit wordt helemaal voor u gedaan.