Wat is een monitorarm?

Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet: een monitorarm. Dit is een soort van beugel waaraan de monitor van je computer is bevestigd. Het voordeel hiervan is dat je het scherm van je computer overal naar toe kunt bewegen, zodat deze op de ideale hoogte van je ogen en de rest van je lichaam staat. Nooit meer hoef je dus hiermee onhandig te doen aangezien dit nu heel gemakkelijk in te stellen is.

Voordelen

Van een monitorarm zijn er verschillende soorten. Wat zijn nou echt de voordelen? Ten eerste is het belangrijk voor je gezondheid aangezien je niet meer helemaal schuin hoeft te kijken als het scherm niet naar wens is afgesteld. Daarnaast vergroot het je werkruimte en je werkbeleving. Je kan hem zo instellen in een bepaalde hoek zodat je veel meer ruimte hebt om te werken. Dit omdat de monitorarm heel flexibel is en je dus alle kanten op kunt. Tot slot oogt je werkruimte ook wat meer opgeruimd. Je kunt namelijk de monitorarm weer terug zetten op z’n vrije stand waardoor je veel efficiënter om kan gaan met de ruimte op je bureau.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een monitorarm zijn afhankelijk van het soort dat je kiest. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten standaarden die je kunt kiezen. Vraag dus eerst een offerte aan om achter de prijs te komen en wacht niet langer!